Rabarberpaj

Söndag. Vad passar inte bättre än en rabarberpaj till fikat då?

Du behöver:

150 g smör
2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
4 tsk socker

Fyllning:

500 g rabarber
3 tsk socker
2 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel

Gör så här:

1. Hacka rabarberna i 1 cm stora bitar. Lägg rabarbern i en smord pajform. Strö över socker, vaniljsocker och kanel.

2.  Nyp ihop smör, mjöl, havregryn och socker. Strö degen över rabarberna.

3. Ställ in i ugnen på 200 grader i ca 30 min. Servera med vaniljglass eller vaniljsås.

IMG_2615

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s